Het zijn op zijn zachtst gezegd bijzondere tijden. #corona, #socialdistancing…. wie had dat gedacht een aantal maanden geleden.
Soms is het dan ook fijn dat er NU iemand met je meeloopt. Letterlijk of virtueel. Dat kan óók nu, juist nu!

D

Speciaal voor deze uitdagende tijden bied ik een nieuw product aan. Wandelcoaching op afstand!
Er zijn 2 varianten mogelijk:

1. Jij gaat een wandeling maken, bij jou in het park, het bos, wijk of achtertuin. We bellen, jij met oortjes in en ik op mijn locatie met oortjes in, en zo loop ik met je mee. Nog steeds vol in beweging, bespreken we alles waar je NU tegenaan loopt, je vragen, problemen, frustraties, maar ook leren hoe jij hier mee om kunt gaan. Duur van deze wandeling/gesprek is ca 30 minuten en heeft nu een speciale prijs van € 30,- euro inclusief BTW.

2. We gaan weliswaar samen real life wandelen, maar op gepaste afstand. We werken hierbij met een hands-free instructieset, waarbij ik jou hoor en jij mij. Nog steeds vol in beweging, bespreken we alles waar je NU tegenaan loopt, je vragen, problemen, frustraties, maar ook leren hoe jij hier mee om kunt gaan. Duur van de wandeling is ca 1 uur en heeft de speciale prijs van € 45,- euro inclusief BTW. Locatie omgeving Vriezenveen.

Saskia Morsink - Coaching en training - logo png