Even voorstellen, want wie ben ik dan? Mijn naam is Saskia Morsink, mijn droom was het altijd dierenarts en dan specifiek paardendierenarts, te worden, maar niets was minder waar. Helaas was natuurkunde niet mijn sterkste vak en bleek doorstroom ver buiten mijn bereik te liggen.

Coaching & Training door Saskia Morsink, klaar voor de volgende STAP?

De uitgebreide en afwisselde programma’s van Saskia Morsink training en coaching helpen u verder, zowel persoonlijk als professioneel.

contact

Na bij een aantal opleidingen te hebben gesnuffeld en gekeken toch maar gekozen voor HBO Commerciële Economie. Want “daar krijg je straks een goede baan mee”. Zo gezegd zo gedaan en daarna direct aan de slag; verkoop binnendienst was mijn 1e baantje. Daarna doorgegroeid en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, semi-overheid en overheid, in salessupport en sales en projectmanagement.

Ik heb te maken gehad met boventalligheid; afdeling spontaan opgeheven ivm terug naar core business en op basis van re-organisatie: Last in, first out. De eerste keer was zwaar en bedreigend maar de  2 keren daarna heb ik het altijd als een kans beschouwd. Ook een burn-out is mij niet vreemd; alle ballen in de lucht en het water tot de lippen, ergens watertrappelend, half verzuipend, om maar net boven water te blijven. Zo voelde ik me. Na een intensieve coachingsperiode het roer om gegooid. Bewuster leven, bewuster keuzes maken, waarbij mijn hoofd, hart en onderbuik moeten kloppen en sinds 2014 werkzaam als coach, met als specialisatie paard-als-spiegel en natuurcoaching. Een methodiek waarbij paarden en de natuur worden ingezet om jou als coachee weer in beweging te krijgen.

Mijn basisprincipes:

  • Confucius: Vertel het me en ik zal het vergeten.
    Laat het me zien en ik zal het onthouden.
    Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
  • Ieder mens heeft de antwoorden al in zich. Ik help je jouw antwoorden te vinden!
  • Jij bepaalt hoe snel je gaat. Sommige dingen hebben tijd nodig. Geniet van de reis!
  • Coaching is niet altijd mee resoneren, maar ook regelmatig confronterend en op het randje van je comfort zone.