Wat we bieden…

Na een uitvoerige intake en een persoonlijk gesprek gaan we samen een traject uitstippelen om de stappen te gaan zetten waar je aan toe bent. Wacht niet langer en GROEI!.

360 graden
feedback

Wil je geen loze functioneringsgesprekken meer voeren, maar wil je als team aan de slag met iets wacht echt oplevert en rendeert?

Lees meer…

Ontwikkeladvies
45+

Het ontwikkeladvies 45+ is een gratis carrièrecheck voor werknemers en ZZP-ers. Samen met mij (gecertificeerd coach) ga je in vier sessies van één uur kijken naar je huidige situatie.

Lees meer…

Personal
Time Management

Druk, druk, druk. Wordt jij geleefd door de waan van de dag? Mailtjes, telefoontjes, appjes, snapjes, collega’s, to do lijstjes en nog veel meer….

Lees meer…

Coaching
met paarden

Paarden zijn net als wij, mensen, kuddedieren, ook heeft ieder paard, net als wij, een eigen karakter, een eigenheid. In de omgang en het werken met paarden komen als vanzelf dagelijkse thema’s als verbale en non-verbale communicatie, feedback, assertiviteit, (zelf)vertrouwen, samenwerking, reflectie, en (persoonlijk) leiderschap aan de orde.

Lees meer…

Wandel
Coaching

Zijn paarden té confronterend voor je, heb je echt niets met paarden, angst voor paarden of vind ik het werken met paarden op dit moment niet de juiste keuze? Dan gaan we lekker de natuur in.

Lees meer…

Maatwerk
Trajecten

Ieder individu is natuurlijk uniek, en soms zijn de aangeboden programma’s niet afdoende. Speciaal voor deze individuele gevallen stellen we een maatwerkprogramma samen.

Lees meer…

Coaching & Training door Saskia Morsink, klaar voor de volgende STAP?

De uitgebreide en afwisselde programma’s van Saskia Morsink training en coaching helpen u verder, zowel persoonlijk als professioneel.

contact