Saskia Morsink Coaching - stagiare

Hallo iedereen!

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Manja A.B., ik ben 21 jaar en kom uit Hoge Hexel. Ik ben tweedejaars student op het Landstede in Zwolle. Daar volg ik de opleiding Management Assistent. Ook zorg ik voor een 17-jarige ruin genaamd Casanova. Met hem maak ik graag buitenritten in het bos. Vanaf jongs af aan heb ik al een passie voor paarden, muziek en psychologie. Ik ben bij Saskia dus helemaal aan het goede adres!

Tijdens mijn stage bij Saskia zal ik haar helpen met verschillende secretariële werkzaamheden, en de marketing van haar bedrijf. Daarnaast ga ik kennismaken met haar beroep als coach. Ik hoop om zowel op persoonlijk als professioneel vlak veel te leren binnen dit bedrijf. Verder wil ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding benutten in de praktijk om zo verder te ontwikkelen. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om de komende maanden deel uit te mogen maken van Saskia Morsink.